Perfekt for DEG som er på jakt etter nye jobbmuligheter og ønsker en jobb som gir deg mer glede. 

Back-to-basic. 
Bli tydeligere på hva du kan og hvem du er. 
Oppdag ditt potensialet og nye muligheter. 

 

3 kurs til prisen av 2

For å finne ny jobb som gir deg mer glede, og ikke minst sikre deg at de velger deg, trenger du klarhet i 3 viktige områder:

Faglige kompetanse. Hva er det du har opparbeidet deg av kunnskap opp i gjennom årene? Kanskje du også har en del "skjule kompetanse"? Dette kurset hjelper deg å huske og sortere din faglige kompetanse slik at det blir lettere å se alle mulighetene dine.

Personlige egenskaper. Oppdage dine styrker og svakheter. Kanskje du også vil se at dine svakheter faktisk er styrker i forkledning? Har du klarhet i personlige egenskaper blir det enklere å se hvor du passer inn. 

Verdier. Hva er det som får deg til å blomstre og trives i en jobb? Hva motiverer deg til å gi det lille ekstra? Dette kurset gir deg et fint styringsverktøy for videre karriereutvikling. 

Kjenner du deg selv i forhold til disse 3 områdene har du en flott verktøykassesom som kan hjelpe deg å se nye muligheter, oppdage ditt potensialet og gi deg større styring over egen karriere.

Pakketilbud: Få disse 3 kursene til prisen av 2. 

Din investering: kr 798,- (kr 1197)

 

 

Hvem er disse kursene for? Hvorfor er det viktig? Hva vil de gi deg?  

 
Kurs 1

FAGLIG KOMPETANSE

Kurs 2

PERSONLIGE 
EGENSKAPER

Kurs 3

VERDIER

Oppdag mulighetene dine allerede i dag og sikre deg drømmejobben!

BEGYNN KURSENE I DAG

Eilen Klev

Siden 2011 har hun coachet og inspirert over 2.000 ansatte, jobbsøkere og gründere til å tydeliggjøre hva de kan og til å ta større styring i egen karriere. 

Hun er forfatter av boken «Vær Unik. Hvordan styrke din personlige merkevare» med over 1.450 nedlastninger. I tillegg har hun Podcasten «The brand You» med spennende intervjuer om karriere, å være ekte og våge å være synlig. Denne har så langt over 9.000 avspillinger.

Visjonen er at flere skal våge å vise mer av hvem de er og hva de står for og finne mer større motivasjon i jobb og karriere.