Ønsker du å finne drømmejobben?

Er du litt lei jobben din? Føler du at karrieren har stoppet opp?  

Kanskje du trenger å finne en ny og spennende jobb, men er usikker på hva slags jobb? Kanskje du har søkt jobber en stund uten å få napp? Kanskje du akkurat har begynt tanken om ny jobb, men frykter at at det blir vanskelig?

Mange opplever å miste gnisten i løpet av karrieren - enten fordi de har vært for lenge i samme jobb eller de har opplevd noen negative opplevelser. Når du har mistet gnisten, så kan det være være vanskelig å se muligheter. Det blir vanskeligere å se deg selv og hva du egentlig kan. Det blir lettere å se feil og mangler.  

Den beste måten å vekke gnisten på er er å friske opp kunnskapen om deg selv. Bli mer bevisst på hva som egentlig er dine styrker, hva som oppdage hvor du har skjult kompetanse. Vekke til live hva du egentlig liker å gjøre og hvilke jobber og miljøer som passer best til den personen du er. 

Denne klarheten vil jeg gjerne hjelpe deg med. Det vil gi meg stor glede å tenne gnisten din igjen i karrieren. 

Sammen vil vi jobbe med følgende: 

 • Tydelighet i forhold til hva du kan, hvem du er og hva du har lyst å gjøre, noe som kan åpne opp for flere muligheter og gjøre det lettere å skille deg ut på intervjuer
 • Trygghet og god selvfølelse som gjør det lettere å svare på spørsmål om deg selv på jobbintervjuer og dermed styrke sjansen for å bli valgt
 • Klarhet i hva som egentlig er dine verdier og hva som er drømmejobben for akkurat deg noe som gjør at du lettere kan finne en jobb som passer deg heller enn å måtte passe inn i feil jobb
 

Bli med på kurset 'FINN DRØMMEJOBBEN'

Bli guidet gjennom spennende oppgaver og øvelser for å få større klarhet i hva du kan, hva du vil og få større trygghet i hvorfor en arbeidsgiver skal velge akkurat deg. 

Basic

kr 7.689

 • Onlinekurset Farlig kompetanse
 • Onlinekurset Personlig kompetanse
 • Onlinekurset Verdier
 • Onlinekurset Storytelling
 • Tilgang til disse 4 kursene 1 år etter kjøp
 • Mulighet for korte SOS samtaler hvis du spørsmål underveis i kurset. 
Ja takk

Regular

kr 16.400

 • Onlinekurset Farlig kompetanse
 • Onlinekurset Personlig kompetanse
 • Onlinekurset Verdier
 • Onlinekurset Storytelling
 • Tilgang til disse 4 kursene 1 år etter kjøp
 • Mulighet for korte SOS samtaler hvis du spørsmål underveis i kurset. 
 • PDF med 30 viktige intervpuspørsmål 
 • 3 personlige coachingsamtaler tilpasset dine behov (3 x 60 min)
Ja takk

Premium

kr 21.890

 • Onlinekurset Farlig kompetanse
 • Onlinekurset Personlig kompetanse
 • Onlinekurset Verdier
 • Onlinekurset Storytelling
 • Tilgang til disse 4 kursene 1 år etter kjøp
 • Mulighet for korte SOS samtaler hvis du spørsmål underveis i kurset. 
 • PDF med 30 viktige intervpuspørsmål 
 • 5 personlige coachingsamtaler tilpasset dine behov (5 x 60 min) 
 • Personlig gjennomgang av ditt unike Human Design (60 min)
Ja takk

FAQ

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltagere:

I just wanted to take the opportunity to thank you. I applied for this role with much more clarity on what are my strengths and I felt more comfortable during the application process. The course and our few sessions have really open my eyes to a lot of points I have never considered.

- Emilie (35 år) -

Det gikk super bra på intervju idag. Jeg følte at jeg var super bra klædt på og godt forberedt fordi jeg har brugt det som du har lært mig. Jeg har nok aldrig følt mig så afslappet og godt tilpads i en samtale situation, som jeg gjorde idag. Tusen tak!

- Caroline (50 år),

Jeg har brukt flere karriererådgivere tidligere, men jeg har ikke klart å klarhet før jeg tok kurset Finn Drømmejobben. Kurset ga meg mange aha og jeg likte godt hvordan du fikk meg inn på nye tankespor. Nå er jeg tryggere i meg selv og tør å eksperimentere mer på intervjuer

- Sølvi (49 år) -

Kurset kom på et tidspunkt hvor jeg var frustrert og lei jobben min. Jeg ville noe annet, men jeg visste egentlig ikke helt hva jeg kunne eller hadde lyst til å gjøre. Kurset var kjempebra. Høy kvalitet og nydelig presentasjon av temaene. Jeg likte at du var tydelig, rett på sak med et godt og solid innhold. Det var helt genialt å ha mulighet for sos-samtaler i løpet av kurset, selv om jeg ikke brukte denne muligheten selv. Jeg hadde nytte av alle modulene, men likte spesielt godt kurset om verdier og personlige egenskaper. Selv om jeg har jobbet med verdier i andre kurs, var jeg ikke bevisst på verdiene mine på den måten. Jeg likte også veldig godt hvordan du lære oss å snu negative egenskaper om til positive. Etter kurset har jeg fått større klarhet i forhold til egne styrker og bevisstgjøring på hvem jeg er, hva jeg kan og hva jeg vil. Jeg skal forresten på intervju på drømmejobben neste uke. Tusen takk for et veldig bra kurs.

- Camilla (43 år),

Jeg ble tipset om kurset «Finn drømmejobben» av en venninne. Jeg har tatt mange ulike onlinekurs tidligere og likte veldig godt systemet du har valgt. Veldig profesjonelt, oversiktelig og lett å følge med. Jeg kan anbefale dette kurset til alle som er i jobbsøkermodus. Det er veldig mye i dette kurset man ikke har tenkt over som vil være veldig nyttig for både å skrive søknader og være på jobbintervju. Her får du utrolig gode refleksjoner og ta med deg og gjør deg forberedt til jobbintervju. Man får også god hjelp til å finne ut hva som er drømmejobben for det er ikke sikkert det er det du tror drømmejobben er eller at den er lik den jobben du har i dag.

- Kristine 51 år

Jeg har forstått så mye mer om meg selv gjennom dette kurset og blitt mye tryggere i møte med arbeidsgivere. Tusen takk for kjempefin veiledning!

- Benedicte, 35 år -

Hvis jeg skal trekke frem to viktig grunner for å ta kurset (selv om jeg synes alle modulene var viktige), så må det være å bli bevisst på verdiene mine, og hvordan formidle erfaringene mine best mulig i en intervjusetting. Å være bevisst verdiene sine legger det viktige grunnlaget for at man velger riktig type jobb. Samtidig var det givende å lære seg hva man bør fokusere på når man forteller om sine erfaringer i intervju. Jeg tror alle som har lyst til å gjøre en forandring i karrieren sin, men ikke helt klarer å sette fingeren på hva de vil gjøre, vil ha stor nytte av kurset

- Daniel (34 år) -

Om meg, Eilen Klev

Siden 2011 har jeg vært så heldig å få coachet og inspirert over 2.000 ansatte, jobbsøkere og gründere til å tydeliggjøre hva de kan, hva som er deres unikhet og til å ta større styring i egen karriere. 

Jeg er forfatter av boken «Vær Unik. Hvordan styrke din personlige merkevare» med over 1.500 nedlastninger. I tillegg har jeg Podcasten «The brand You» med spennende intervjuer om karriere, om å våge å være synlig og autentisk. Denne har så langt over 13.400 avspillinger.

Jeg ønsker å hjelpe deg til å finne gnisten tilbake i jobben og livet generelt.