Jobb med meg?

Savner du gnisten - i deg selv, på jobben eller i forholdet? 

Føler du at livet går litt på høygir? Kanskje har du liten tid til å kjenne etter hvordan du egentlig har det, men kroppen har begynt å si fra?

Antageligvis har du en god karriere. Kanskje du sitter i en lederstilling, men føler at arbeidsoppgavene ikke er så spennende som før. Savner du gnisten? 

Synes du dine personlige forhold har blitt kjedelige? Irritere du deg over småting? Blir du tatt for gitt? Kanskje dere ikke ser på hverandre slik som før? Kanskje du ikke lenger liker den personen du har blitt?

Livet, pliktene og ansvaret vi bærer på kan drive oss langt bort fra den vi egentlig er og ønsker å være. Hendelser og påvirkning fra andre gjør at vi stadig justerer oss. Gnister slokkes. Gleder blekner. Og livet kan kjennes alvorlig og grått.

Ikke rart at magien forsvinner i forholdet og jobben føles meningsløs! Du trenger å tenne gnisten igjen. 

La meg hjelpe deg å finne tilbake gnisten. Finne tilbake til deg selv igjen. Til den du alltid har vært, men som kanskje har blitt forsømt på veien.

De tre viktige nøklene du trenger å aktivere er: 

1. Deg Selv (Hvem er du egentlig)

2. Forholdene du har til dine nærmeste 

3. Din business/ din jobb 

Jeg tilbyr mange spennende coachingpakker og programmer innenfor hver av disse områdene. 

Ofte kan vi trenge litt hjelp til å løfte blikket og se oss selv i et nytt og bedre lys. Noen ganger trenger vi å utforske og rydde bort det som holder oss igjen for å komme videre. Andre ganger trenger vi bare et vennlig dytt for å komme oss videre. I de fleste tilfellene trenger vi en fin kombinasjon. 

Skal vi ta en prat?  

 Velkommen! 

Skriv noen ord om hva du ønsker hjelp til, så svarer jeg deg så raskt jeg kan. 
(Eller send en melding til [email protected])

Gleder meg til å høre fra deg!

Eller du kan avtale en uforpliktende samtale her! 

Finn ledig tid