Personlig analyse av ditt Human Design

I denne spennende workshopen får du en personlig gjennomgang av ditt unike Human Design - som er helt unikt for akkurat deg. 

Velkommen til å bli bedre kjent med deg selv

Noen ganger kan du miste deg selv litt på veien. Det gjelder spesielt når du har levd lenge ut fra hva du tror er "riktig å gjøre" og hva du burde, på bekostning av hva du egentlig ønsket og hva som ville være det beste for deg. 

Human Design kan hjelpe deg å finne tilbake til den du egentlig er og gi deg nyttige tips til hvordan du kan navigere i livet. Metoden er en kombinasjon av astrologi og Myers-Brigg. 
 
Ditt Human Design er helt unikt for akkurat deg. Det finnes ingen med helt samme kombinasjoner som deg. 

I denne personlige gjennomgangen vil du bli bedre kjent med:  

  • Hva som er din personlighetstype
  • Hva som er dine karaktertrekk og unikheter
  • Hva som er din strategi for å ta autentiske gode avgjørelser
  • Hva som gir deg energi og hva som tapper deg for energi.  
  • ...Og du kan selvfølgelig stille spørsmål underveis

Praktisk informasjon: 

  • Analysen tar ca 3,5 timer fordelt på ca 1,5 time til å analysere kartet ditt  og ca 2 timer til gjennomgang/presentasjon 
  • Vi møtes online via Zoom (du får tilsendt link etter påmelding)
  • Du får opptak av presentasjonen
  • Du får i også tilgang til et spennende introduksjonskurs om Human Design (Dette onlinekurset får du tilgang til umiddelbart etter du har lagt inn bestilling)

 

Velkommen til en spennende workshop for å bli bedre kjent med deg selv

Bestill din personlige analyse

Om meg, Eilen Klev

Jeg har flere spennende terapi- og coachingsertifiseringer som ligger i bunn og som jeg bruker ved behov. Human Design har fascinert meg med måten den gir rom for dypere kunnskap om oss selv og hva som stopper oss. Jeg er sertifisert i både Tradisjonell Human Design og Quantum Human Design. 

Jeg hjelper mine klienter med å finne sin autentiske stemme, finne sin unikhet og bli kjent med hvem de egentlig er. Målet er at flere skal bygge sine liv og karrierer mer i tråd med den de er og sitt potensialet. 

Du er helt unik bare med å være deg selv - og du har en viktig og unik "stemme" som verden trenger. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.