Hvordan ville det vært å bryte ut av det som holder deg igjen?

  • Føler du at du har mistet friheten på jobben og at jobber tar mer energi enn den gir?
  • Er du lei av å føle deg fanget i alt du burde og skulle ha gjort?
  • Er du klar for å stråle i din egen kraft og oppleve mer glede og overskudd i livet
  • Er du klar for å oppdage hvor unik du egentlig er?

Positiv tekning er ikke alltid nok for å få deg dit du ønsker. Du kan ønske, håpe og vente på at resultatene skal komme, eller du kan gjøre noe mer aktivt i tillegg for å oppnå drømmene dine og få det livet og den karrieren du ønsker.

Hvordan er dette mulig? Jo, ved å avdekke det som holder deg igjen og utforske dine skjulte skatter og unike sider – det som du kanskje ikke har klart å se selv fordi tankene og overbevisningene dine har holdt det skjult.

Vi legger merke til det som støtter vår modell av verden – det vi tror på. Du ser verden gjennom det du tror på. Hvis du har en overbevisning om at livet er tøft, så er det dette du ser og opplever i mange ulike settinger i livet. Problemet er bare at vi ikke alltid selv ser de overbevisningene eller sannhetene som vi styres av, og dermed er det også vanskelig å komme oss videre på egen hånd.  

Sammen vil vi:

  • Få klarhet rundt din «reason why». Hva er din visjon og misjon i livet og karrierenHva er dine verdier? Sammen vil vi designe hvordan karrieren og livet skal være for akkurat deg. Hva skal til for å få deg til å blomstre? Vi går dypt og vi går langt. Du vil få klarhet i hvem du er, hva du står for og hva som er din unikhet.
  • Utforske hvor du stopper deg selv og hva som står i veien fra å få den karrieren og livet du ønsker. De sterkeste hindringene er ofte dine egne overbevisninger, sannheter og negative tanker. Disse er ofte ubevisste. Sammen rydder vi hindringene som ligger i veien.  

Du gjør jobben, mens min oppgave er å pushe, støtte og guide deg mot målet ditt og hjelpe deg å rydde veien mens vi går.

Er du klar for rydde bort det som holder deg igjen? 

Har du lyst på en 45 min uforpliktende samtale med meg via Zoom? Sjekk ledige timer HER

Eller fyll ut skjemaet her:

 

Du er unik

Har du lyst å tydeliggjøre det som gjør akkurat deg unik? Få boken som guider deg gjennom de viktigste stegene til å finne og bygge din personlige merkevare.

Last ned boken på norsk Engelsk versjon på Amazon

Få gratis inspirasjon og tips sendt til din e-post. 

Har du lyst på mer inspirasjon og tips til å finne, tydeliggjøre og styrke din unikhet? Du blir ikke overlesset med mail. Du kan du være helt trygg på at dine data lagres sikkert og ikke blir delt videre.