Guidede meditasjoner

Her finner du guidede meditasjoner som er designet for å støtte deg i din personlige utvikling og i prosessen med å tydeligere din personlige merkevare. For å komme mer i kontakt med oss selv trenger vi senke stress, negative tanker og for mye fokus på forventninger utenfra. Da kan disse lydfilene være til nytte og glede. 

For best resultat anbefaler jeg at du bruker hodetelefoner når du hører på lydfilene. Effekten forsterkes jo oftere du hører på dem. Du får den fulle effekten hvis du daglig i en periode på 14 dager lytter til denne lydfilen.

Lydfilen kommer som Mp3-filer som du enkelt kan laste direkte ned til din pc, mobiltelefon, ipad, mp3-spiller eller lignende.

Styrk din selvfølelse

Dette er en nydelig lydfil som har til hensikt å gi deg påfyll av positive følelser, indre styrke og troen på deg selv. Den kan styrke deg i møte med nye sitasjoner, endringer og usikkerhet i livet. Lengde: 30:55 minutter. 

kr 180

Gi slipp på spenninger

Denne guidede meditasjonen gir en deilig avspenning og avslapning for både kropp og sinn. Den er fin å lytte til når livet føles litt for hektisk, når tankene tar overhånd, når du kjenner deg sliten eller trenger en “timeout”. Lengde: 28:30 minutter

Kr 180

Gi slipp på negativitet

Hensikten med denne guidede meditasjonen er å hjelpe deg å gi slipp på negative hendelser, negative følelser eller negative tanker som du ikke har behov for lengre. Dette kan gi ro i sinnet,  gi plass for mer positivitet, mer energi og glede i livet. Lengde: 36:58 minutter

kr 180

Selvhypnose

Hensikten med denne lydfilen er å lære deg til selv å få mer tilgang til kraften i ditt ubevisste sinn. Du velger selv hvilket tema du ønsker å ta utgangspunkt i. Selvhypnose kan brukes for å redusere stress, få bedre søvn, få bedre selvtillitt, få bedre søvn, forbedring av helsen eller oppnå mål.

Kr 180

Sjekk også ut disse produktene:

Bøker

Her finner du ulike bøker som kan støtte og hjelpe deg i prosessen med din personlige utvikling og til å finne hva som gjør akkurat deg unik.

Les mer

Onlinekurs

Her finner du ulike kurs som kan støtte deg i prosesen med å finne din unikhet og styrke din personlige merkevare. Kursene er online med videoer, øvelser og oppgaver.

 

Les mer

Coaching

Jeg tilbyr skreddersydde coachingpakker både for næringslivet og private. Kanskje dette er akkurat hva du trenger for å komme til neste nivå.

Les mer

Få gratis inspirasjon og tips 

Har du lyst på mer inspirasjon og tips til å finne, tydeliggjøre og styrke din unikhet? 

Sjekk siste blogginnlegg om personlig merekvare