Online kurs

Her finner du ulike kurs som kan støtte deg i prosesen med å finne din unikhet og styrke din personlige merkevare. Kursene er online og bygget på forklarende og praktiske videoer med øvelser og oppgaver. Det blir nesten som ha en coach hjemme i din egen stue. 

Finn din merkevare, minikurs

Ønsker du tips til å bli bedre kjent med hvordan merkevaren din er i dag og få inspirasjon til å finne din unikhet? Et inspirerende minikurs som setter deg igang. 

Gratis

Finn nøkkelen til det som holder deg igjen, minikurs

Hvorfor klarer vi ikke å gjøre de nødvendige endringene i business eller livet generelt? Selv om vi har lest utallige bøker om målsetting og det å endre mindset, hvorfor er det likevel så vanskelig å gjøre de nødvendige endringene og komme oss videre? 

Gratis

21 dagers utfordring

Finn din unikhet. Bli med på en 21 dagers utfordring for å bli bedre kjent med deg selv og det som gjør deg unik. Her får du morsomme spørsmål litt utenom de vanlige.

Kr 249

The Brand: YOU - 360 graders analyse av DEG. 

Du er allerede en personlige merkevare i ditt nettverk, men vet du hva den er? Hvis du ikke vet hvordan du blir oppfattet i dag, så er det litt som å skyte i blinde. I dette spennende kurset vil du bli guidet gjennom å finne din personlige merkevare slik den er i dag.  

kr 499

The Brand:YOU. Det ultimate kurset for gründere

Opplev effekten av å bli tydeligere og skille deg ut på måter som er unikt for akkurat deg. I løpet av bare 6 uker vil du finne, tydeliggjøre det som gjør deg unik og oppnå større effekt av kommunikasjonen du gjør - enten det er offline eller online.

Kurset tar deg i DYBDEN på å finne din AUTENTISKE stemme og styrke den røde tråden i dine valg frem til i dag.

Les mer her

Se også disse produktene

Bøker

Her finner du ulike bøker som kan støtte og hjelpe deg i prosessen med din personlige utvikling og til å finne hva som gjør akkurat deg unik. 

Les mer

Guidede meditasjoner

Her finner du guidede meditasjoner som er designet for å støtte deg i din personlige utvikling og i prosessen med å tydeligere din personlige merkevare.

Les mer

Coaching

Jeg tilbyr skreddersydde coachingpakker både for næringslivet og private. Kanskje dette er akkurat hva du trenger for å komme til neste nivå.

Les mer

Få gratis inspirasjon og tips 

Har du lyst på mer inspirasjon og tips til å finne, tydeliggjøre og styrke din unikhet? 

Sjekk siste blogginnlegg om personlig merekvare