Her finner du spennende kurs som kan støtte deg i prosessen med å bli bedre kjent med deg selv og hva som er din unikhet. Kursene er online med praktiske videoer, øvelser og oppgaver. Det blir nesten som å ha en coach/mentor hjemme hos deg.

3 viktige steg for å finne drømmejobben

Gratiskurset som passer perfekt for deg som: 

  • Er på jakt etter drømmejobben?
  • Synes det er vanskelig å vite hva som er drømmejobben for akkurat deg?
  • Kjenner du deg rusten og mistet litt troen på hva du kan og hvorfor en arbeidsgiver skal velge deg?
Gratis

Finn din merkevare, minikurs

Ønsker du tips til å bli bedre kjent med hvordan merkevaren din er i dag og få inspirasjon til å finne din unikhet? Et inspirerende minikurs som setter deg igang. 

Gratis

Finn nøkkelen til det som holder deg igjen, minikurs

Hvorfor klarer vi ikke å gjøre de nødvendige endringene i business eller livet generelt? Selv om vi har lest utallige bøker om målsetting og det å endre mindset, hvorfor er det likevel så vanskelig å gjøre de nødvendige endringene og komme oss videre? 

Gratis

Finn Drømmejobben 

Bli tydeligere på hva du kan og hvem du er. Oppdag ditt potensialet og nye muligheter. Legg et solid fundament for å finne og kapre drømmejobben ved hjelp av 4 spennende onlinekurs. 

Les mer her

The Brand: YOU - 360 graders analyse av DEG. 

Du er allerede en personlige merkevare i ditt nettverk, men vet du hva den er? Hvis du ikke vet hvordan du blir oppfattet i dag, så er det litt som å skyte i blinde. I dette spennende kurset vil du bli guidet gjennom å finne din personlige merkevare slik den er i dag.  

kr 499

The Brand:YOU. Det ultimate kurset for gründere

Opplev effekten av å bli tydeligere og skille deg ut på måter som er unikt for akkurat deg. I løpet av bare 6 uker vil du finne, tydeliggjøre det som gjør deg unik og oppnå større effekt av kommunikasjonen du gjør - enten det er offline eller online.

Kurset tar deg i DYBDEN på å finne din AUTENTISKE stemme og styrke den røde tråden i dine valg frem til i dag.

Les mer her

Se også disse produktene

Bøker

Her finner du ulike bøker som kan støtte og hjelpe deg i prosessen med din personlige utvikling og til å finne hva som gjør akkurat deg unik. 

Les mer

Guidede meditasjoner

Her finner du guidede meditasjoner som er designet for å støtte deg i din personlige utvikling og i prosessen med å tydeligere din personlige merkevare.

Les mer

Coaching

Jeg tilbyr skreddersydde coachingpakker både for næringslivet og private. Kanskje dette er akkurat hva du trenger for å komme til neste nivå.

Les mer

Få gratis inspirasjon og tips 

Har du lyst på mer inspirasjon og tips til å finne, tydeliggjøre og styrke din unikhet? 

Sjekk siste blogginnlegg om personlig merekvare