Styrk helsen helt naturlig

Ta ikke kroppen for gitt

Etter at jeg rundet 50 har jeg blitt ekstra interessert i helse generelt. Overgangsalderen kom sigende med sine kjennetegn. Kroppen begynte å si i fra mer høylytt enn tidligere. Slik ble interessen for helse vekket. Jeg er spesielt opptatt av å utforske og jobbe med naturlige alternativer. Her er noen tips! 

Ta kontakt
 

Anbefales 

iTeraCare

Styrk kroppens evne til å helbrede seg selv med TeraHertz frekvenser. 

LES MER HER!

RyseUp

Hjelp kroppen til harmoni og balanse med PEMF+ 

LES MER HER!

Naturlige alternativer 

Sunn livsstil gir et solid fundament. Men likevel er livet kompleks, med mange ulike utfordringer som kan påvirke helsen negativt. Du kjenner kanskje du har lav energi, er sliten og trøtt, opplever spenninger eller fysisk ubehag. Hva med å velge en mer naturlig tilnærming til god helse enn kjemiske medisiner, som ofte gir uønskede bivirkninger?   

Kroppen er intelligent

Den er designet for å reparere seg selv. Men, når kroppen er i ubalanse svekkes denne evnen. Vi omgir oss konstant med energier og frekvenser. Noen skaper forstyrrelser og stress. Andre er sunne og helsebringende og hjelper kroppens naturlige evne til å være i harmoni. I tillegg til et godt kosthold og fokus på emosjonell og mental balanse, kan kroppen trenge ekstra støtte. 

Frekvenser og tradisjonell kinesisk medisin

Frekvensbehandling er et fantastisk hjelpemiddel som er designet for å hjelpe kroppen å reparere og helbrede seg selv. Endelig har det kommet små håndholdte apparater som er enkle å bruke og gir svært gode resultater. Apperatene som bygger på tradisjonell kinesisk medisin (TCM)

 

"The future of medicine will be the medicine of frequencies"

Albert Einstein  

 

 

La oss ta en prat!