Bok: 33 løgner du tror på

Boken "33 løgner du tror på", handler om alle de små løgnene som holder oss igjen fra å våge å ta de valgene vi egentlig ønsker i livet. 

Det du sier til deg selv blir sannheten din, selv om det faktisk ikke alltid er sant.

Mange av tankene og overbevisningene våre kan være bygget på løgner som hindrer oss i å stole på magefølelsen og vår indre stemme.

Målet med denne boken er å få deg til å reflektere og inspirere deg til å gi slipp på dine løgner slik at du kan gi rom for nye tanker som er mer i tråd med den du egentlig er og hvor du vil med livet ditt.

Bokstørrelse: 16x16 cm. Antall sider: 102

 Boken "33 løgner du tror på", handler om alle de små løgnene som holder oss igjen fra å våge å ta de valgene vi egentlig ønsker i livet. 

Her er ingen lange og tunge tekster eller bruk av pekefinger og formaninger.

I stedet får du servert korte inspirenede tekster og fine spørsmål til refleksjon kombinert med flotte fotografier. 


Hva lesere sier om boken:

"Jeg DIGGET boken fra begynnelse til slutt. Så mange fine refleksjoner og perspektiver, og viktige spørsmål. Så lettlest bok, og wow så fantastisk måte å formidle det på 🥰🙏🏼"

"Boken om løgner du tror på fikk meg jammen til å tenke, og jeg bruker nok altfor mange av disse løgnene 😉 Tusen takk for inspirerende bok."

"Kona og jeg har nå hatt en samtale om de 6 først punktene i boken. Nyttig og tankevekkende. Fikk frem et par viktige svar."