Finn og tydeliggjør hva som gjør akkurat deg UNIK

Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv og dine sterke sider? Ønsker du å fremstå tydeligere i møte med rekrutterere eller potensielle kunder? Eller trenger du bare en liten boost for selvfølelsen?


Lørdag 9 november blir det ny mulighet til å få med deg denne inspirerende workshopen ALLE burde unne seg minst en gang i løpet av sin karriere.

Spander på deg en dag til å bli bedre kjent med hva som gjør akkurat DEG UNIK.

 Denne workshopen er for deg som:

  • Ønsker å skille deg ut fra andre på en positiv måte.
  • Trenger trening i å snakke om deg selv og dine personlige egenskaper. 
  • Ønsker å se hvordan dine «svake sider» kan være dine styrker?  
  • Synes det er vanskelig å svare på spørsmålet: Hvorfor skal vi velge deg?
  • Ønsker å være bedre forberedt til jobbintervjuer eller kundemøter.
  • Ønsker å finne drømmejobben eller styrke karrieren videre der du er. 

Den er altså IKKE bare for personer som vurderer å skrifte karriere eller for gründere som skal bygge business.

Den er også perfekt for deg som er fornøyd med å være i den bransjen og den jobben du har i dag, men som ønsker å bli tryggere og tydeligere på karriereveien videre.

For å ta mer styring i karrieren trenger du å bli mer bevisst på dine styrker, svakheter (som ofte er styrker i forkledning), egenskaper, ferdigheter og egne verdier (både de vi er bevisst på og de vi kanskje ikke ser så godt selv). For hvis ikke du selv ser disse egenskapene i deg, så kan det være vanskelig for andre å se det.

Workshopen hjelper deg altså til å svare på spørsmålet: Hvorfor skal de (rekrutterer, arbeidsgiver, leder, kunder etc) velge akkurat deg?

Dette er en workshop full av inspirasjon, fordypning og gruppearbeid.

MAKS 10 DELTAGERE

Tidspunkt Lørdag 9 november fra kl 10:00-17:00

Sted: Drammensveien 130, Oslo. (Lokalene til Arkitektkontoret A-Lab)

Din investering: Kr 2.500 per person, inkl te/kaffe/frukt. 

----

Hva tidligere kursholdere sier om denne workshopen: 

"En skikkelig boost til egenverdi"

"Er så glad for at jeg deltok på denne workshopen. Det har vært så kjekt! For en fantastisk dame du er, både utvendig og innvendig. Takk for en inspirerende dag!"

"Tusen takk for et fantastisk kurs! Givende innhold og svært interessant. Du er en superfin type, så mild, klok og empatisk - og dyktig! Stor takk!"

"Du er så genuin, klok med en helt spesiell utstråling og formidlingsevne."

"Tusen takk for du har evnen til å se andre utover det de ser selv"

" Jeg likte denne workshopen veldig godt. Særs behagelig og dyktig kursholder"

"Tusen takk for en herlig dag og veldig fine verktøy. "

"Gode eksempler. Inkluderende og gode øvelser. Innholdsrik workshop. Øyåpner."

"Kjenner at sperrene mine begynner å slippe og at jeg klarer å se mine positive sider. Jeg tør nå litt mer."

"Dette var så bra at dagen gjerne kunne vært mye lenger"

"Du varmet oss raskt opp med å være så personlig. Likte din glede, entusiasme og varme. Det gjorde det trygt for oss andre å dele."

 

  Kursholder: Eilen Klev

Den røde tråden i min karriere har vært å finne og tydeliggjøre det unike, enten det er for et firma, et produkt eller enkeltperson.

Etter å ha jobbet 18 år med å bygge sterke merkevarer for selskaper, produkter og tjenester, har jeg funnet en enda større drivkraft i å hjelpe mennesker med å finne sin unikhet.

Vi har alle noe som gjør oss annerledes og unik i forhold til andre, og noen ganger trenger vi litt hjelp til å se det selv.

Jeg er utdannet Sivilmarkedsfører/Master of branding fra BI og har tatt flere spesialkurs i merkevarebygging både fra BI og NHH.

Jeg er sertifisert executive coach og har flere sertifiseringer bl.a innen NLP og Transition coaching. I tillegg er jeg sertifisert i TFT (tankefeltsterapi),  Hypnoterapi, regresjonsterapi og Access Bars. 

Jeg har 18 års erfaring som strategisk rådgiver innenfor strategi, kommunikasjon og merkevarebygging både i Norge og internasjonalt. Siden 2011 har jeg jobbet primært som ledercoach og kurs- og foredragsholder. 

Siden 2015 har jeg hatt flere rådgiving og coaching oppdrag hos AS3 med "outplacement" og hjulpet mange arbeidssøkere med å få drømmejobben.