Deep work. Utforsk din indre styrke 2020

Jeg inviterer til en uformell arena hvor vi kan jobbe dypt og gå innover i oss selv. Når vi tar oss tid til å lytte til stillheten, lytte til vår indre vidsom og indre stemme så åpner vi opp for mer innsikt, glede og inspirasjon.

Målet med «Deep work» kveldene er å utforske vår egen kraft, potensiale, sårbarheten rundt det å være synlig, autentisk og stå frem for det vi tror og mener.

Dette er ikke vanlig klasseromsundervisning. Vi sitter på puter på gulvet og du blir guidet gjennom meditasjoner og ulike øvelser som åpner opp sansene våre og hjelper oss å få tilgang til en dypere indre kraft, tilstedeværelse og skjønnhet i oss selv. 

Jeg slutter aldri å undre meg over all den magi og skjønnhet som skapes når vi våger å åpne opp og vise andre hvem vi egentlig er - bak fasaden.  

Det er selvfølgelig valgfritt hvor mye hver enkelt ønsker å dele i gruppen, men når du våger å dele tanker, sårbarhet og innsikter, får du veldig mye tilbake. 

Siden tidenes morgen har kvinner samlet seg i sirkler og delt visdom og støttet hverandre. La oss fortsette tradisjonen.

Finn kraften i deg selv og oppdag din unikhet sammen med meg og resten av gruppen.

Vi møtes 2 ganger hver måned og i første omgang har jeg lagt opp til å ha 2 torsdagskvelder per måned ut april. 

Når: Torsdag  uke 4, uke 6, uke 9, uke 11, uke 13.

Tid: 19:30-21:30
Antall plasser: 6-8 deltagere
Praktisk info: Ta gjerne med en pute og pledd samt en notatbok 

Sted: Giskehagen 7. 0376 Oslo

(mer informasjon blir sendt etter påmelding)