Inspirasjonsboken "Nye Spor, om stillhet og fokus"

Dette er en vakker inspirasjonsbok som kombinerer vakre fotografier med små tankevekkende tekster rundt temaet personlig utvikling og det å sette nye spor i livet. En perfekt bok som gir rom for refleksjoner og nye tanker.

Mange tenker ofte at vekst og personlig utvikling handler om tempo og fart. Men hva om det faktisk er motsatt? Hva om vi trenger å senke farten og lytte til stillheten for å komme oss videre?

Boken er en nydelig "feel-good-bok" som gir rom for refleksjon og undring. 

Fotografiene er tatt av Eilen Klev og tekstene er inspirert av coaching samtaler med ulike kunder de siste årene. Irene Horpestad har har stått for design og layout av boken.

Boken er perfekt som en liten gave til seg selv eller til en god venn.

Boken sendes med posten til adresser i Norge.

Tilbakemeldinger fra lesere av boken:

”Denne lille boken har jeg blitt veldig glad i. Jeg liker å ha den liggende fremme og slår ofte opp på en tilfeldig side for å la meg inspirere.” (Christine Wittusen)

"Da jeg leste boken for første gang gjorde den veldig inntrykk på meg. Den gjorde meg oppmerksom på hvor viktig det er å gå inn i seg selv i en hektisk hverdag – en tankevekker.” (Elisabeth de Lange)

"En nydelig bok med vakre bilder og sitater til inspirasjon og ettertanke. Perfekt gave til en du er glad i eller til deg selv. ” (Kathleen Skarbøvig)

"Et flott design sammen med enkle bilder og tekster, så bli dette en vitaminpille i hverdagen. Boken bør ligge på bordet og ikke settes i hylla.” Harald Pettersen

"Dette är en underbar bok till refleksjon och inspiration. Jag rekommenderar den på det varmaste!" (Hanna Sterner)

"Tusen takk for den nydelige boka! Den varmer hjerte og sjel. Trigger gode følelser og refleksjoner. Årets beste bok!” (Birgitte Hegrem) 

"Jeg har satt pris på hvert minutt jeg har brukt på å lese tekstene. Det er en vakker bok som inspirerer på en positiv måte – gleder meg til oppfølgeren.” (Aud Horpestad)

"En nydelig bok som setter tankene i gang gjennom fargerike ord og bilder. Det er forfriskende å lese gamle ordtak med nye vinklinger som fører til undring. Dette er den perfekte venninnegave.” (Monica Bergnor)

"Dette er en nydelig gavebok. Bilder og tekster flettes sammen på en spennende måte og virker som tankemeditasjoner.” (Irene Horpestad)