Avhengig av enkelte følelser

Mar 29, 2021

Visste du at kroppen vår kan bli avhengig av enkelte følelser?

Hvis vi opplever en følelse over lang tid kan kroppen bli så vant med følelsen at den hele tiden prøver å komme tilbake til den – selv om den er negativ for oss.

Du har kanskje opplevd personer som alltid virker som de er litt småsure, negative eller irritable – nesten som dette har blitt en del av personligheten. Det er ofte et tegn på at følelser har satt seg litt fast. 

Eller kanskje du har opplevd personer som alltid er redde for alt- hvor frykten har satt seg så mye i kroppen at den nesten har blitt en del av personligheten. Dette kan også være tegn på at vedkommende ubevisst har blitt avhengig av en følelse. 

Eller kanskje du har opplevd personer som alltid virker positive og sprudlende hvor dette har blitt en del av personligheten. Det samme gjelder her. Kroppen kan nemlig bli avhengig av både positive og negative følelser. 

Det er viktig å huske at vi trenger alle følelsene - hele spekteret. Følelser kan gi oss veldig mye informasjon.

Negative følelser forteller deg at noe er ute av synk – det er motstand i energien din og noe trenger å justeres.

Positive følelser forteller deg at ting er i synk. Du er i flyt. 

Men noen ganger klarer vi ikke helt å gi slipp på en negative følelse selv om vi har forstått "budskapet". Enten fordi følelsen har blitt undertrykt eller at den har blitt en vane for kroppen. 

Da er det godt å kunne noen gode verktøy.

Har du også lyst å lære hvordan du kan snu følelsene dine, er du hjertelig velkommen til en uforpliktende samtale.