Følelser til besvær eller begjær?

Mar 21, 2021

Etter alle disse årene med coaching, vekst og utvikling, blir jeg stadig overrasket og undrende over hvor mye FØLELSER er med på å styre livet vårt.

Når vi står mellom fornuft og følelser, er det ofte følelsene som vinner. Følelsene styrer både adferd, kommunikasjon og selvfølelse – ofte ubevisst.

Det er helt naturlig å oppleve både positive og negative følelser. Vi kan ikke leve et liv med bare positive følelser, vi trenger hele spekteret av følelser. Det er som Yin og Yang.  

Det er først når den negative følelsen ikke vil gi slipp eller at den blir for stor, at den blir til besvær. Det er da vi trenger noen gode verktøy.

Negative følelser har satt noen kjepper i hjulet for meg opp gjennom årene og vært årsaken til at jeg har utsatt viktige oppgaver eller unngått å gjøre det jeg egentlig hadde lyst å gjøre.

Jeg har derfor hatt en egen drivkraft i finne gode metoder for å snu negative følelser til positive. Dette har ledet meg på en reise gjennom ulike coaching-og terapiformer som NLP, Hypnoterapi, EFT Tapping, Reiki, Tankefeltsterapi, Access Consciousness og Energy Alignment Method (EAM).

Alle disse metodene har vært til hjelp på ulike måter. Men den metodene som har fungert best for meg er uten tvil EAM. Jeg ble utdannet Energy Alignment Mentor i London som en av de første 100 mentorer som ble sertifisert i denne metoden worldwide.  

Ønsker du å ha en uforpliktende samtale først for å sjekke om dette er noe for deg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.