Derfor er du en personlig merkevare

autentisk merkevare autentiske ledelse personlig merkevare Mar 27, 2017

Jeg er egentlig ikke så glad i ordet merkevare når vi snakker om mennesker. Vi er jo ingen handelsvare slik som produkter og firma. Men uansett hva vi måtte mene om ordet, så er vi alle en personlig merkevare i vårt nettverk enten vi er bevisst på det eller ikke. 

Men hva er en personlig merkevare?

Vår personlige merkevare er summen av alle assosiasjoner folk har til oss og hvordan de vil beskrive oss som person når vi ikke er tilstede. Hvilke beskrivelser og adjektiver går igjen når nettverket ditt skal beskrive deg som person.

Spørsmålet er ikke om du er en merkevare, men heller hvor fornøyd du er med den merkevare du er i dag.

Selv om det er andres oppfatninger som bestemmer merkevaren din til enhver tid, så har du likevel makt over din egen merkevare.

Selv om du kanskje ikke har vært klar over det, er det faktisk DU som har bygget merkevaren din frem til i dag i hva du har valgt å vise - både bevisst og ubevisst.

Du gir ut signaler på hvem du er både i måten du oppfører deg på, språket ditt, i måten du kler deg på, hvordan du er online, på sosiale medier. Du har altså mer makt enn du kanskje tror.

Det første steget i å bli mer bevisst på sin egen personlige merkevare er få finne ut hvordan det står til med merkevaren din i dag.

Hvis du likte øvelsen i videoen over,  bør du sjekke ut GRATIS minikurs "FINN DIN AUTENTISKE MERKEVARE". Her får du flere videoer, tips og spennende øvelser til inspirasjon. 


Lykke til. Husk det er bare en som er som deg. Du er helt unik.