Finn din autentiske stemme

autentisk din unikhet ditt potenstiale energy alignment method finn tilbake til gnisten gi slipp på masken human design negative mønstre trygg på å være deg selv å være autentisk Jan 08, 2024

Som du sikkert vet, så endrer vi oss gjennom hele livet. Den du var når du var 13 år er ikke nødvendigvis den samme som du er i dag. 

Vi utvikler oss, men noen ganger kan erfaringer og menneskene rundt oss påvirke oss i feil retning.  Vi kommer lengre bort fra den vi egentlig er. 

Mange blir så dyktige til å tilpasse seg, at de mister seg selv på veien.

Når vi fjerner oss mer og mer fra den vi egentlig er, kan det føre til dårlige selvfølelse og negative tanker og følelser om seg selv.

Det er aldri for sent å finne tilbake til den du egentlig er! 

Det finnes bare én person i hele verden som er akkurat som deg. Du har med deg noen viktige kvaliteter og særtrekk som er helt unike for bare deg. 

Noen ganger kan disse være godt gjemt (og til og med glemt).

Andre ganger trenger de kun et puff i riktig retning.

Uansett hvor du er på din reise, så er det nyttig å ta en fot i bakken og se deg selv i nytt lys innimellom.

Kanskje du vil oppdage tanker, følelser og handlingsmønstre som ikke er dine og som du med fordel kan gi slipp på?

Kanskje du vil forstå deg selv bedre og til og med like deg selv og den du er enda mer? 

De verktøyene jeg liker godt å bruke når vi skal bli bedre kjent med oss selv er Human Design og Energy Alignement Method (EAM). 

Prinsippet i Human Design er at alle, absolutt alle, er født med et helt unikt "Human Design". Det er spennende å bruke Human Design til å bli bedre kjent med deg selv, hvordan du kan bruke energien din smartere samt hva som er dine positive og negative triggere. 

Energy Alignment Method (EAM) er veldig fin til å få kontakt med underbevisstheten og dermed få tilgang til spennende kunnskap om deg selv. Jeg elsker også å bruke EAM til å rydde opp i hva som er ditt og hva som ikke er ditt for lettere å få resultater. 

Lurer på på om dette er noe for deg, er du hjertelig velkomment til en prat. Finn ledig tid her  (samtalen er gratis). Du kan også svare fra denne e-posten.

Husk: Under alt som ikke er ditt, finnes Du, den du er og den du alltid var ment å være.