Finn din autentiske stemme

Apr 26, 2021

Som du sikkert vet, så endrer vi oss gjennom livet. 

Den du var når du var 13 år er ikke nødvendigvis den samme som du er i dag. 

Noen ganger kan erfaringer og menneskene rundt oss påvirke oss i feil retning.  Vi kommer lengre bort fra den vi egentlig er. 

Mange blir så dyktige til å tilpasse seg, at de mister seg selv på veien. De har glemt hvem de egentlig er. Dette fører ofte til negative tanker og følelser om seg selv som f.eks at man ikke er god nok eller at livet er vanskelig. 

Er du klar over hvilken skattekiste du sitter på av evner og ferdigheter? 

Det finnes bare én person i hele verden som er akkurat som deg. Du har med deg noen viktige kvaliteter og særtrekk som er helt unike for bare deg. 

Noen ganger kan disse være godt gjemt (og til og med glemt).

Andre ganger ligger de klar og trenger bare et puff i riktig retning.

Uansett hvor du er på din reise, så er det nyttig å ta en fot i bakken og se deg selv i nytt lys innimellom.

Kanskje du vil oppdage tanker, følelser og handlingsmønstre som ikke er dine og som du med fordel kan gi slipp på?

Kanskje du vil forstå deg selv bedre og til og med like deg selv og den du er enda mer? 

De verktøyene jeg liker godt å bruke når vi skal bli bedre kjent med oss selv er Human Design og Energy Alignement Method (EAM). 

Prinsippet i Human Design er at alle, absolutt alle, er født med et helt unikt "Human Design". Det er spennende å bruke Human Design til å bli bedre kjent med deg selv, hvordan du kan bruke energien din smartere samt hva som er dine positive og negative triggere. 

Energy Alignment Method (EAM) er veldig fin til å få kontakt med underbevisstheten og dermed få tilgang til spennende kunnskap om deg selv. Jeg elsker også å bruke EAM til å rydde opp i hva som er ditt og hva som ikke er ditt for lettere å få resultater. 

Lurer på på om dette er noe for deg, er du hjertelig velkomment til en prat. Finn ledig tid her  (samtalen er gratis). Du kan også svare fra denne e-posten.

Husk: Under alt som ikke er ditt, finnes Du, den du er og den du alltid var ment å være.