Hvordan lytte til din indre stemme?

personlig merkevare Jul 16, 2017

Å våge å være synlig og vise mer av hvem vi er, er ofte en utfordringen mange kjenner seg igjen i. Det er også en utfordring som stopper mange i nå drømmene sine.

En av de viktigste årsaken til at vi synes det utfordrende å være for synlige, er at vi har hovedfokuset utover heller enn innover. Vi lytter for mye til alle andre, ser hva andre gjør og kopierer eller prøver å være som andre. Det blir viktigere å passe inn enn  å vise hvem vi er og hva vi står for.

Når alle prøver å passe inn, er det ingen som er seg selv. 

Det kan være utfordrende å lytte til seg selv og kjenne på hva som er riktig og galt for akkurat deg på grunn av all fokuset på hva andre mener og tror. 

Det kan være vanskelig å stilne alle tankene og fokuset på alt rundt deg slik at du kan begynne å lytte til seg selv. Det blir for mye støy. 

Så hva kan vi gjøre for å ta bort denne støyen slik at vi får tilgang til vår egen indre stemme?

Det er mange ting som kan hjelpe deg å få bort støyen. Mange klarer å stilne tankene og støyen ved å være ute i naturen, gå turer, sitte i stillhet eller meditere.

Men for mange er det en utfordring å sitte i stillhet på grunn av alle tankene, bekymringene og stresset i kroppen. De klarer ikke selv å luke ut alle tankene og bekymringene. 

For deg som synes det er utfordrende å stilne tanker og negativitet  har jeg laget 3 guidede meditasjoner som alle har til hensikt å hjelpe deg å få bort støyen og til å finne tilbake til DEG og din unikhet.

Det eneste du trenger er en god og komfortabel stol og at du setter av en liten halvtime til deg selv. Her er de guidede meditasjonene: 

"Gi slipp på negativitet" har fokus på å rydde bort støyen og negative tanker. Du kan lese mer om akkurat denne lydfilen her.

"Gi slipp på spenninger" hjelper deg å gi slipp på spenningene som ofte bygges opp i kroppen av all støyen utenfra og negative tanker over tid. Du kan lese mer, og bestille denne her.

"Styrk din selvfølelse" har fokus på å bygge opp, styrke deg og hjelpe deg å lytte til din indre stemme. Du kan lese mer, og kjøpe denne lydfilen her.

Sammen utfyller disse guidede meditasjonene hverandre og kan være svært effektive i å skape større ro i sinnet og åpne opp for at du lettere finner og kan tydeliggjøre din unikhet.

Lykke til med å snu fokuset innover og åpne opp for å synliggjøre mer av hvem du.