Hvorfor det er viktig å være unik?

coaching din unikhet finn din unikhet godt nytt år gründere hvordan skille deg ut jobbsøkere karriere ledere personlig merkevare vær unik Jan 03, 2018

Godt nytt år! Er du er klar for å skape litt magi i det nye året?

Hva om dette blir året hvor du blir mer bevisst på hva som gjør akkurat deg unik? 

Hva om i år blir det året hvor du virkelig satser på deg selv og følger hjertet?

Dette kan få spennende påvirkning både på karrierevei og andre viktige veivalg. 

Når du finner og tydeliggjør det som gjør akkurat deg unik, er det mye enklere å se hvilken retning og valg som er riktige for akkurat deg. 

Dermed er det også lettere å sette og nå målene dine.

Det å finne og tydeliggjøre sin unikhet er viktig både for ledere, gründere og for deg som søker drømmejobben

  • Som leder vil det å finne og tydeliggjøre din unikhet gjøre deg mer trygg på deg selv og ikke minst finne din unike lederstil. Dette vil ikke bare gjøre det mer inspirerende å være leder, men det kan også skape et tryggere og mer inspirerende arbeidsmiljø.
  • Som gründer er det helt avgjørende å tydeliggjøre hva som gjør akkurat deg og ditt konsept unikt. Det er slik du treffer riktige kundegrupper, skiller deg ut fra konkurrentene og kan sikre langsiktig vekst. 
  • Som jobbsøker er det helt avgjørende å være tydelig på hvorfor de skal velge akkurat deg. Hva er det med deg som gjør deg unik i konkurransen med andre?

Det kan være vanskelig å se seg selv og finne sin unikhet.

Det kan være nødvendig å få litt hjelp på veien. Du kan finne tips og hjelp i boken min Vær Unik. Hvordan styrke din personlige merkevare. (Linken gir gratis tilgang til boken)

Det kan også være svært inspirerende å jobbe med dette temaet i workshops. Les mer om workshopene her

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende telefonsamtale hvis du ønsker å høre mer om hva jeg tilbyr. Svar gjerne direkte fra denne e-posten eller fyll inn skjema i linken her.

Husk det finnes bare en i hele verden som er som deg! 

Lag deg et magisk år.