Når en helt vanlig dag på jobben ble litt utenom det vanlige

finn din unikhet personlig merkevare viktig øvelse Feb 14, 2019

I dag mens jeg var på vei til jobben kom det bort en dame med glød i blikket. Hun ville så gjerne fortelle om en opplevelse hun hadde hatt. En opplevelse som virkelig satte positive spor.

Hun hadde deltatt på en av workshopene mine hvor jeg ga utfordringen om å spørre nettverket: Hvis du skulle beskrive meg med 3 ord, hvilke ville du valgt?  

Hun hadde tatt utfordringen (selv om hun syntes den var litt skummel) og spurt 20 personer. Tilbakemeldingen hadde vært overveldende.

Hun beskrev øvelsen som den vakreste og viktigste utfordringen hun hadde fått i sin karriere så langt.  Svarene hun hadde mottatt var en boost for selvfølelsen. Endelig våget hun å se at hun var litt unik.

 Hun virkelig strålte mens hun fortalte om opplevelsen og jeg kjente jeg strålte med.

Det vakreste jeg vet er å se mennesker finne tilbake til gnisten, finne tilbake til selvfølelsen og finne tilbake til troen på sin unikhet.

 Jeg er glad jeg traff på henne og fikk høre om erfaringen for det ga meg inspirasjon til å utfordre deg også.

Dette var en liten øvelse, men en øvelse som kan gi store ringvirkninger. Kanskje du våger å prøve du også?

Det enste du trenger å gjøre er å spørre nettverket ditt om å beskrive deg med 3 ord. Nettverket kan være alt fra nåværende og tidligere kollegaer, ledere, samarbeidspartnere, kunder og andre bekjente. Du bør spørre så mange som mulig, men minimum 15 personer.

 Tar du utfordringen?