Finn tilbake til dine talenter, evner og unike ferdigheter

finn din unikhet hvordan skille deg ut inspirasjon jobbsøkere jobbsøkertips karriere karrierecoaching lytt til din indre stemme personlig merkevarebygging selvledelse vær unik Aug 05, 2019

Jeg elsker jobben min når jeg ser at kundene finner tilbake til stoltheten av å være den de er. Når de begynner å tydeliggjøre sin indre stemme, finner sin unikhet og kaprer drømmejobben (enten det er som ansatt eller som selvstendig næringsdrivende).

Jeg har ikke alltid elsket jobben min.

Jeg hadde lenge jobber som på utsiden sikkert virket som drømmejobber, men hvor jeg følte jeg bare «flyttet papir» og ikke gjorde en viktig forskjell.

Det var svært mange år av mitt liv hvor jeg hverken trodde at jeg var unik eller var stolt av hvem jeg var. Jeg følte at jeg gikk «i ett med tapeten».

Jeg følte meg feil og utilpass.

Det var først når jeg begynte å rydde opp i egne tankemønstre, kvitte meg med gamle og negative overbevisninger og begynte å se på livet min og evnene mine i nytt lys, at jeg så hva det var som gjorde akkurat meg unik.

Jeg oppdaget blant annet at jeg hadde et skarpt øye for å se andres unikheter, se mønstre og helhet der andre ser kaos og se forbi begrensningene og oppdage nye muligheter hos andre.

Med effektive metoder for å rydde opp i begrensede tanker og overbevisninger i tillegg til spennende verktøy for å oppdage ens unikhet, så oppleves det som jeg nå har drømmejobben.

Nå føler jeg virkelig at jeg gjør en forskjell på jobben. Jeg «flytter ikke papirer». Det føles mer som jeg er med på å «flytte fjell».

Det er i hvert fall slik det føles fra første coachingtime til kunden går ut døren etter endt coachingprogram.

Den følelsen det er å se kundene mine vekke liv i egen karrieren, eget liv, med økt bevissthet om seg selv, økt stolthet i forhold til hvem de er og mer glød og energi - er nesten ubeskrivelig. 

Hvordan er det med deg? Kjennes det ut som du bare «flytter papirer» (bare gjør jobben din) eller «flytter du fjell» (føles som du virkelig gjør en forskjell)?

Hva med å finne tilbake til dine talenter, evner og unikhet nå i høst?
 
Du er hjertelig velkommen til workshopen "Finn og tydeliggjør hva som gjør akkurat deg unik". Les mer her!
 
Sjekk gjerne også ut gratiskurset: Finn nøkkelen til det som holder deg igjen". Les mer her!
 
Du er som alltid hjertelig velkommen til coaching 1:1 med meg enten på mitt kontor i Oslo eller via Skype/Zoom. Hvis dette er av interesse la oss ta en uforpliktende samtale for å se hvordan jeg kan hjelpe deg før du  forplikter deg til noe. Book gratis samtale her! 
 
Ha en fortsatt strålende august. 
 
Husk, DU ER UNIK <3
 
 
Varm hilsen fra 
Eilen Klev