Er dette virkelig DIN drøm?

autentisk coaching ditt potenstiale finn tilbake til gnisten finne din drømmejobb hvordan nå målene dine hvordan sette gode mål karriere karriereutvikling leve i tråd med ditt potensialet personlig utvikling viktige spørsmål Feb 29, 2024

I all hverdagsstresset, mellom forventningene fra samfunnet, familiens krav og venners velmente råd, er det lett å miste fokus på hva som virkelig betyr noe. I all den støyen, kan det være utfordrende å se og kjenne etter hva man egentlig vil og ønsker.

Derfor er det ekstra viktig å stoppe litt opp innimellom og spørre seg selv: Er det jeg gjør i dag virkelig det jeg vil? Er det livet jeg har i dag det livet jeg ønsker å ha og som får frem det beste i meg?

Tenk deg dette: Du følger en sti som virker trygg og velkjent. Du får godkjennelse og bekreftelser fra de rundt deg. Men innerst inne tviler du litt, du er usikker på om dette virkelig er DIN drøm. Er det det DU virkelig ønsker, eller er det bare det du tror andre forventer av deg?

For å finne din autentiske vei, bør du reflektere litt over dette spørsmålet. Den jobben du har, det livet du lever, vil du dette med HELE deg, med hver celle i kroppen din? Eller er det bare noe du tror du burde ønske, basert på forventninger?

Hvordan hadde det vært om du virkelig tok eierskap over dine egne drømmer, og lyttet mer til hjertets og det du virkelig vil – innerst inne.

Drømmer dine kan være annerledes enn det som er vanlig. Ønskene dine kan føles som å gå mot strømmen, men de er dine. Og det er nettopp der styrken ligger – det er her ekte glede finnes.

Så, når du står ved veiskillet i livet, husk å ta deg tid, reflektere og spør deg selv: Er dette virkelig det jeg vil? For det er gjennom jakten på ekthet at du virkelig kan finne din vei til et liv som føles sant og inspirerende for deg.

Hvis du føler behov for støtte eller veiledning i å finne din vei, ikke nøl med å ta kontakt. Vekst og utvikling skjer raskere når vi har støtte og hjelp på reisen.