Friheten i å legge fortiden bak seg - og skape en ny start

begrensninger ditt potenstiale endringsledelse finn nøkkelen til endring finn tilbake til gnisten negative mønstre negative tanker personlig utvikling sår på sjelen tanker og overbevisninger Feb 20, 2024

Har du noen gang følt at du sitter fast i historien din? Som om livet ditt er som en gammel bok som stadig minner deg om alt som har skjedd, både godt og dårlig? Hva om du kunne rive ut noen av disse kapitlene og skrive historien på ny?

Se for deg at livet ditt er som en vei, og hver hendelse er som en stein langs veien. Noen av disse steinene er fine minner og flotte øyeblikk, mens andre er tunge byrder og vanskelige tider. Men her er greia: du trenger ikke stå fast i gamle minner, følelser eller tanker. Du kan faktisk skape en ny vei, en ny historie for deg selv.

Det handler om å gi slipp på de gamle historiene du har fortalt deg selv. Du vet, de historiene som forteller deg at du ikke er god nok, at du ikke kan endre deg, eller at du er dømt til å gjenta de samme feilene om og om igjen. Du kan si farvel til negative tankemønstre.

Du kan transformere negative, vonde minner. Du kan nøytralisere negative følelser som har satt seg litt fast. 

Når du gir slipp på følelsene fra fortiden, gir du deg selv rom til å vokse og utforske. Når du tømmer den gamle ryggsekken av negative minner, følelser og tanker, er det plass til å se tydeligere hva du virkelig vil, hva som får deg til å føle deg levende, og hvem du egentlig er.

Ønsker du litt støtte og hjelp på veien til å skape din nye historie og finne tilbake til hvem du egentlig er? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt. Som coach og terapeut er jeg her for å hjelpe deg. Send meg gjerne en melding for en uforpliktende samtale så kan vi sammen se hvordan jeg kan støtte deg på denne spennende og viktige reisen.